ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η νέα πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Λιζ Τρας διόρισε τον Τιμ Μπάροου ως σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειάς της, όπως ανακοίνωσε η βρετανική κυβέρνηση.
Ο Barrow, πρώην πρέσβης της Βρετανίας στο Κίεβο, τη Μόσχα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα αναλάβει το νέο του πόστο στις 14 Σεπτεμβρίου.
Διαβάστε επίσης
FT: Πρώτη η Ελλάδα στα μέτρα για την ενεργειακή κρίση
Διαπραγμάτευση για το πρωτόκολλο της Β. Ιρλανδίας ζητά η Τρας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απίστευτο: H CAF ανέτρεψε το αποτέλεσμα του τελικού στο Κόπα Άφρικα – Νικητής το Μαρόκο, τιμωρήθηκε η Σενεγάλη
- Στάσσης, Σιάμισιης, Τζαννετάκης, Καρύδας (Bloomberg): Πώς διαμορφώνονται οι ενεργειακές ισορροπίες με την κρίση στη Μέση Ανατολή
- Στη Βουλή η δεύτερη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Ποιοι βουλευτές είναι στο φάκελο;
- Τηλεπικοινωνίες-Τεχνολογία: Επενδύσεις άνω των €1,3 δισ. το 2025
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.