ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τριακόσιοι «μισθοφόροι και ξένοι μαχητές» με ενεργή παρουσία σε περιοχές που ελέγχονται από τις δυνάμεις του ισχυρού άνδρα της ανατολικής Λιβύης, Χαλίφα Χάφταρ, θα επαναπατριστούν «κατόπιν αιτήματος της Γαλλίας», η οποία φιλοξενεί αύριο Παρασκευή μια διάσκεψη για τη Λιβύη, γνωστοποίησαν σήμερα στρατιωτικές πηγές.
«Η διοίκηση του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (ΛΕΣ, πιστός στον στρατάρχη Χάφταρ) αποφάσισε την αποχώρηση από την χώρα μιας πρώτης ομάδας 300 μισθοφόρων και ξένων μαχητών», ανέφεραν εκπρόσωποι του ΛΕΣ σε ανακοίνωσή τους, προσθέτοντας ότι έλαβαν αυτή την απόφαση κατόπιν «αιτήματος της Γαλλίας».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επισης
Διεθνής Διάσκεψη για τη Λιβύη: Αναγνώριση του ρόλου της Ελλάδας ως δύναμη περιφερειακής ειρήνης
Διάσκεψη για την Λιβύη στο Παρίσι-Παρούσα τελικά και η Τουρκία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.