ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ανακοίνωση των Pfizer/BioNTech για την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και την δημιουργία ισχυρών αντισωμάτων του εμβολίου τους κατά της Covid-19 στην ηλικιακή ομάδα 12 έως 15 ετών, χαιρέτισε πριν από λίγο ο Λευκός Οίκος.
«Είναι καλό νέο. Ξέρω ότι σε ό,τι αφορά τους γονείς … σε κάνει να αισθάνεσαι ακόμη πιο σίγουρος ότι τα παιδιά σου πιθανόν να επιστρέψουν σύντομα στις σχολικές τάξεις», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι σε συνέντευξή της στο CNN.
Στο Ισραήλ, ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να χορηγήσει το εμβόλιο την ομάδα των 12 έως 15 ετών μετά την έγκρισή της αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) .
«Η ανακοίνωση της Pfizer είναι καταπληκτικό νέο», δήλωσε ο Γιούλι Εντελστάιν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δεν υπάρχει κάτι άλλο τώρα από την ταχεία έγκριση της προμήθειας μεγαλύτερων ποσοτήτων, ώστε να μπορούμε να εμβολιάσουμε αμέσως μετά την έγκριση της FDA».
Διαβάστε επίσης:
BioNTech: «Πατάει γκάζι» στην παραγωγή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σεισμός: Τα ρήγματα της Εύβοιας, οι ισχυρότερες δονήσεις στην ιστορία και η… φονική Αταλάντη
- Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Αττική – Στα Νέα Στύρα Ευβοίας το επίκεντρο, τι λένε οι σεισμολόγοι
- Λ. Βιλδιρίδη: Τα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την Υγεία που αλλάζουν το ΕΣΥ
- ΙΟΝ: Τι ταμείο έκανε η NuCrema πριν περάσει στα χέρια του Σπύρου Θεοδωρόπουλου
