ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε σήμερα πως η Μόσχα δε θέλει πόλεμο με την Ουκρανία και μίλησε θετικά για τις προτάσεις ασφαλείας που έλαβε από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
«Οι αμερικανικές προτάσεις είναι καλύτερες από τις προτάσεις που διατυπώθηκαν από το ΝΑΤΟ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λαβρόφ και πρόσθεσε πως περιμένει ότι θα συναντηθεί με τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.
Παράλληλα, ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας επισήμανε ότι ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα αποφασίσει πώς θα απαντηθούν οι προτάσεις.
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Ζήτησαν σύγκληση του ΣΑ του ΟΗΕ για την Ουκρανία
Βικτόρια Νούλαντ (ΗΠΑ): Αν η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία ο Nord Stream 2 δεν θα ενεργοποιηθεί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η φθορά ως πολυτέλεια: Η νέα αφήγηση του Daniel Arsham για την Tiffany & Co.
- Τα σαγηνευτικά μερίσματα (ΓΕΚ κ.λπ.), ποιος εξπέρ αγοράζει ΕΛΠΕ, γιατί «σφάζονται» Σταθόπουλος – Σόλακ, ο κος Πόρτας ώχετο απιών, το νέο deal των Λαιμών, η υπόσχεση του Στάσση, το sprint Εξάρχου και οι Coustas στο Capri
- Στάσσης: Πώς θα γίνει η ΔΕΗ ισχυρός περιφερειακός πρωταγωνιστής στην ενέργεια και την τεχνολογία
- Όταν το ρίσκο έπαψε να φοβίζει και ο άνθρωπος πέρασε στο περιθώριο της ιστορίας
