ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Κίνα διαμηνύει πως θα καταπολεμήσει τους τελωνειακούς δασμούς των ΗΠΑ «μέχρι τέλους»
Το υπουργείο Εμπορίου της Κίνας υποσχέθηκε ότι θα καταπολεμήσει τους τελωνειακούς δασμούς που επέβαλαν οι ΗΠΑ «ως το τέλος», μετά την απειλή του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ότι θα προχωρήσει στην επιβολή επιπρόσθετων δασμών 50% στη δεύτερη οικονομία του κόσμου αν το Πεκίνο δεν αποσύρει τα αντίμετρα που ανήγγειλε.
«Η αμερικανική απειλή κλιμάκωσης των τελωνειακών δασμών σε βάρος της Κίνας είναι ένα λάθος που προστίθεται σ’ ένα λάθος (…) Η Κίνα δεν θα το αποδεχτεί ποτέ αυτό. Αν οι ΗΠΑ επιμείνουν να ακολουθούν τον δικό τους δρόμο, η Κίνα θα καταπολεμήσει (τους δασμούς) μέχρι τέλους», τόνισε εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εμπορίου.
Διαβάστε επίσης
Αμερικανοί εισαγγελείς μηνύουν τον Τραμπ για επίθεση στον πολιτισμό
Χρώμα και φως: Το υπέροχα εμμονικό βλεμμα του Παναγιώτη Τέτση στην Εθνική Πινακοθήκη
Μη βλέπεις το κακό, μην ακούς το κακό, μην μιλάς για το κακό—το τέταρτο πίθηκο ξέχασαν όμως
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στενά του Ορμούζ: Δύο τάνκερ στις φλόγες από νάρκες, σύμφωνα με το IRNA
- Ρεύμα: Έως και τριπλάσιες οι χρεώσεις στα «πράσινα» τιμολόγια σε σχέση με τα «μπλε» – Στα σταθερά μόλις το 31,6% των νοικοκυριών
- Επιδείνωση του καιρού τη Δευτέρα με πιθανές ισχυρές καταιγίδες στα δυτικά
- Οι πολύπλευρες επενδύσεις του Πέτρου Παναγιωτίδη τον καθιστούν πλέον «μεγάλο πρωταγωνιστή» της ναυτιλίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.