ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και δώδεκα ακόμη τραυματίστηκαν όταν οβίδα έπληξε κτίριο κατοικιών στο Κίεβο σήμερα το πρωί, ανέφερε η ουκρανική υπηρεσία αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων, την ώρα που μαίνονται μάχες γύρω από την ουκρανική πρωτεύουσα την οποία επιθυμούν να καταλάβουν οι ρωσικές δυνάμεις.
Στον λογαριασμό της στο Telegram η υπηρεσία ανέφερε ότι ένα οκταώροφο κτίριο στη συνοικία Ομπολόν στο βόρειο Κίεβο έγινε στόχος πιθανόν «του πυροβολικού», με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά, την οποία έχει θέσει υπό έλεγχο η πυροσβεστική.
Αρχικά η πηγή αυτή είχε αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι στα ερείπια του κτιρίου εντοπίστηκαν δύο νεκροί, προτού σβήσει το μήνυμα και αναθεωρήσει προς τα κάτω τον απολογισμό.
Σύμφωνα με την υπηρεσία, τρεις άλλοι άνθρωποι έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο και εννέα έλαβαν τις πρώτες βοήθειες επί τόπου. Μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες που δείχνουν τους ενοίκους του κτιρίου, ανάμεσά τους ηλικιωμένοι, να βγαίνουν από αυτό με τη βοήθεια ενός οχήματος με τηλεσκοπική σκάλα.
Διαβάστε επίσης:
Η Γερμανία θα αγοράσει μαχητικά F-35
Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Θέμα χρόνου ρωσικές ρουκέτες να πλήξουν εδάφη του ΝΑΤΟ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεραπετρίτης: Στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ – Οι κρίσιμες επαφές
- Τραμπ: Οι Χούθι δέχθηκαν να μην επιτεθούν στις ΗΠΑ – Σε «φάση λήψης αποφάσεων» για το Ιράν
- Πειραιάς: Η Ιστορική Κεντρική Αγορά περνά σε μια νέα εποχή – Εγκαινιάστηκε το νέο βιοκλιματικό στέγαστρο
- Πώς γίνεται η πώληση κατασχεμένου ακινήτου χωρίς πλειστηριασμό – Η πρώτη δικαστική απόφαση που εφαρμόζει την πολύπαθη διάταξη από το 2015
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.