ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καλλιέργειες σιτηρών της Ουκρανίας καταστρέφονται στις νότιες περιοχές του Μικολάιφ και την Οδησσό από ρωσικές οβίδες που πέφτουν στα χωράφια και ανάβουν φωτιές, δήλωσε η εκπρόσωπος της νότιας στρατιάς Ναταλία Χούμενιουκ, σε ενημέρωση δημοσιογράφων.
Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το Bloomberg, η εκπρόσωπος ανέφερε ότι «βασικός στόχος τους είναι να καταστρέψουν όσα δεν μπορούν να καταλάβουν άμεσα και να τα οικειοποιηθούν», προσθέτοντας ότι στο στόχαστρο των Ρώσων βρίσκονται επίσης αποθήκες σιτηρών και σιλό.
Πάντως δεν διευκρίνισε το πόσα χωράφια έχουν καταστραφεί από τις ρωσικές επιθέσεις.
Διαβάστε επίσης:
Διάταγμα Πούτιν δίνει δυνατότητα ρωσικής υπηκοότητας σε όλους του Ουκρανούς πολίτες
Βλαντίμιρ Πούτιν: Αν η Δύση θέλει να μας νικήσει στο πεδίο της μάχης, ας το προσπαθήσει
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρήτη: Νεκρός από πυροβολισμό ο πρώην σύντροφος της εξαφανισμένης Ελευθερίας Γιακουμάκη – Είχε προσαχθεί και αφεθεί ελεύθερος
- ΗΠΑ: Αναγκαστική προσγείωση για αεροσκάφος της United Airlines έπειτα από υποψία για βόμβα – Δείτε το βίντεο
- Ιράν: Καταγγέλλει τις ΗΠΑ για πειρατεία – Δεν έχουμε αποφασίσει αν θα πάμε στο Πακιστάν για συνομιλίες
- Μητσοτάκης: Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού για την Τετάρτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.