ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Αν η Δύση θέλει να μας νικήσει στο πεδίο της μάχης, ας το προσπαθήσει» τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.
Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters, o Πούτιν είπε ότι «σήμερα ακούμε ότι θέλουν (η Δύση) να μας νικήσουν στο πεδίο της μάχης. Τι μπορούμε να πούμε, ας το προσπαθήσουν. Έχουμε ακούσει πολλές φορές ότι η Δύση θέλει να μας πολεμήσει μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό. Αυτό είναι μια τραγωδία για τον ουκρανικό λαό, αλλά φαίνεται ότι όλα οδεύουν προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε ο Πούτιν. Ο ίδιος υποστήριξε ακόμη ότι η «συλλογική Δύση, με επικεφαλής τις ΗΠΑ, είναι εξαιρετική επιθετική απέναντι στη Ρωσία εδώ και δεκαετίες».
Ο Ρώσος πρόεδρος σημείωσε επίσης ότι δεν απορρίπτει τις ειρηνευτικές συνομιλίες, «αλλά όσο κρατάει η σύγκρουση, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να επιτευχθεί συμφωνία μαζί μας».
Ακόμη, υποστήριξε ότι «η Δύση απέτυχε στη νέα της προσπάθεια να περιορίσει τη Ρωσία» ενώ σημείωσε επίσης ότι οι κυρώσεις προκαλούν μεν δυσκολίες στη Ρωσία, αλλά όχι στην προβλεπόμενη κλίμακα.
Διαβάστε επίσης:
Τζόνσον: Οι σημαντικές οικονομικές αποφάσεις θα ληφθούν από την επόμενη κυβέρνηση
Πρωθυπουργός Ιρλανδίας: Η παραίτηση Τζόνσον ευκαιρία να βελτιωθούν οι σχέσεις μας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διαπραγματεύσεις ΗΠΑ – Ιράν: Ξανά προς τα 100 δολάρια το πετρέλαιο, μετά τη δεύτερη ακύρωση της αναχώρησης Βανς για το Ισλαμαμπάντ
- Βρετανία: Εγκρίθηκε ο νόμος για την απαγόρευση πώλησης τσιγάρων σε όσους γεννήθηκαν μετά το 2008
- Γιώργος Χατζηνικολάου: Οι τράπεζες είναι στην καλύτερη θέση των τελευταίων πολλών ετών
- Volkswagen: Νέα μείωση της παραγωγικής της ικανότητας κατά ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.