ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αρνήθηκε να σχολιάσει την πρόταση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να επιβληθούν δασμοί 50% στα προϊόντα που εισάγονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση από 1ης Ιουνίου, λέγοντας ότι θα περιμένει μέχρι την τηλεφωνική συνομιλία του Επίτροπου Εμπορίου Μάρος Σέφκοβιτς, με τον ομόλογό του των ΗΠΑ Τζέιμισον Γκρις στις 18:00 ώρα Ελλάδας.
Σημειώνεται ότι μετά τη δήλωση του Τραμπ, ο οποίος απείλησε να επιβάλει δασμούς 50% στα προϊόντα που εισάγονται από την ΕΕ από την Ιουνίου, σε μήνυμα στην πλατφόρμα του Truth Social, τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια σημείωναν πτώση.
Το Χρηματιστήριο του Παρισιού υποχωρούσε 2,43% γύρω στις 15:00, της Φρανκφούρτης 2,03% και του Μιλάνου 2,77%.
Διαβάστε επίσης:
Γερμανία: «Έτρεξε» με διπλάσιο ρυθμό ανάπτυξης το α’ τρίμηνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν σε Τραμπ: Τα Στενά του Ορμούζ θα ανοίξουν σίγουρα θα ανοίξουν ξανά, αλλά όχι για εσένα
- Thanos Hotels & Resorts: Εντυπωσιακή ανακαίνιση ύψους €10εκ. ευρώ για το εμβληματικό ξενοδοχείο Anassa στην Κύπρο
- ΔΕΗ: Απορρόφηση ανόδου χονδρικής στα πράσινα τον Απρίλιο – Καμία αλλαγή στα μπλε
- Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Η πασχαλινή διακόσμησή της με χειροποίητες δημιουργίες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.