ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το υπερορθόδοξο κόμμα Shas αποφάσισε να αποχωρήσει από την ισραηλινή κυβέρνηση, μετέδωσαν σήμερα αρκετά ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.
Ένα ακόμη θρησκευτικό κόμμα, ο Ενώμένος Ιουδαϊσμός της Τορά (UTJ), εγκατέλειψε επίσης πρόσφατα τον κυβερνητικό συνασπισμό του Ισραήλ σε μια διαμάχη σχετικά με τη στρατιωτική θητεία.
Διαβάστε επίσης:
Ο δικηγόρος του Θεόδωρου Κασσελάκη διαμαρτύρεται, επειδή ο Τύπος πληροφορήθηκε την απόφαση του ΣτΕ
ΗΠΑ: Συνελήφθη έξω από το Καπιτώλιο οδηγός που είχε όπλα, τόξο και βέλη στο όχημά του
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας ενέκρινε τον διορισμό της στην Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δωρεά για τους γιατρούς στα νησιά από τον Στ. Χατζηιωάννου: Το παρασκήνιο, πώς ο Ά. Γεωργιάδης «κλείδωσε» τη συμφωνία
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επιπτώσεις και Στρατηγικές Επιλογές για την Ελλάδα
- Η… μίρλα για την Κύπρο, οι πύραυλοι AMRAAM για τις «Οχιές», τα ραντεβού του Πιέρ, η μάζωξη στο Αρσάκειο και τα γενέθλια του ΚΜ
- Τράπεζα Κύπρου: Εξαγορές σε 3 κλάδους, προανήγγειλε ο Πανίκος Νικολάου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.