ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Tο πρώτο στάδιο στη διαδικασία της επικύρωσης του διορισμού της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στη θέση της πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε, καθώς η υποψηφιότητα της πέρασε από την Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας.
Ειδικότερα, τα 13 μέλη της Επιτροπής τάχθηκαν υπέρ και 6 κατά.
Μάλιστα, η επικεφαλής της μειοψηφίας των Δημοκρατικών στην Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων Τζιν Σαχίν μίλησε με θερμά λόγια για την υποψηφιότητα και ψήφισε υπέρ της επικύρωσης του διορισμού της κ. Γκίλφοϊλ.
Πλέον, το επόμενο και οριστικό στάδιο για την επικύρωση του διορισμού είναι η ψηφοφορία από την Ολομέλεια της Γερουσίας. σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
«Βόμβα» από τον Λευκό Οίκο: Ο Τραμπ «πιθανότατα» θα απολύσει «σύντομα» τον πρόεδρο της FED
Κωστής Χατζηδάκης: Συμφέρον όλων να πέσει άπλετο φως για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΗΠΑ: Πρότειναν να αναλάβουν τον διάδρομο που θα συνδέει το Αζερμπαϊτζάν με τον θύλακα του Ναχιτσεβάν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Meta: Μαζικές απολύσεις έως 10% του προσωπικού στις 20 Μαΐου
- Μακρόν στην Αθήνα: Εμβάθυνση ελληνογαλλικής συμμαχίας με φόντο Ορμούζ και ευρωπαϊκή άμυνα – Στο επίκεντρο η νέα στρατηγική της Ευρώπης
- Κώστας Τσουκαλάς: Αργά και υποκριτικά θυμήθηκε τη δικαιοσύνη ο πρωθυπουργός
- Ποιοι Ελληνες εφοπλιστές κάνουν στρατηγικές επενδύσεις σε μεταχειρισμένα και νεότευκτα τάνκερ suezmax
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.