ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ως προάγγελο τρομοκρατίας χαρακτήρισε νωρίτερα την Πέμπτη την επίσκεψη αντιπροσωπείας της Χαμάς στη Μόσχα το Ισραήλ, ζητώντας την άμεση απέλασή της.
Το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι: «Η Χαμάς είναι μια τρομοκρατική οργάνωση χειρότερη από το ISIS. Τα χέρια των ανώτερων αξιωματούχων της Χαμάς είναι καλυμμένα με το αίμα περισσότερων από 1.400 Ισραηλινών που σφαγιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, εκτελέστηκαν και κάηκαν και είναι υπεύθυνοι για την απαγωγή περισσότερων από 220 Ισραηλινών, συμπεριλαμβανομένων μωρών, παιδιών, γυναικών και ηλικιωμένων.
Το Ισραήλ θεωρεί την πρόσκληση ανώτερων αξιωματούχων της Χαμάς στη Μόσχα ως ένα αισχρό βήμα που παρέχει υποστήριξη στην τρομοκρατία και νομιμοποιεί τις φρικαλεότητες των τρομοκρατών της Χαμάς.
Καλούμε τη ρωσική κυβέρνηση να απελάσει αμέσως τους τρομοκράτες της Χαμάς».
Διαβάστε επίσης:
ΟΗΕ: Το Ιράν προειδοποιεί τις ΗΠΑ ότι “δεν θα γλιτώσουν από τη φωτιά” αν δεν σταματήσουν τα αντίποινα του Ισραήλ στη Γάζα
Γαλλία: Παίρνει μέτρα η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τις μεγάλες ταραχές
Κασσελάκης: Ζήτησε αυτοσυγκράτηση και… προσοχή πώς βγαίνουν τα στελέχη στα ΜΜΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αθήνα: Πορεία στο κέντρο για τον προϋπολογισμό πραγματοποιούν οι συνταξιούχοι – Κλειστή η Σταδίου
- ICEYE: Τα μάτια της Ελλάδας στο Διάστημα
- ΑΔΕΔΥ: Ποιοι θα συμμετέχουν στην απεργία στις 16/12 – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
- Μαρινάκης: Ανακοινώσεις από τον Τσιάρα σήμερα, θα βάλει το πλαίσιο για τα αιτήματα των αγροτών