ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σειρήνες προειδοποίησης εισερχόμενων πυραύλων-ρουκετών ήχησαν σήμερα το απόγευμα σε δεκάδες πόλεις στο βορειοδυτικό Ισραήλ, ενώ η χώρα ετοιμάζεται να γιορτάσει το Γιομ Κιπούρ, με τον ισραηλινό στρατό να αναφέρει ότι «περίπου 80 βλήματα» εκτοξεύτηκαν από τον Λίβανο.
Το Γιομ Κιπούρ (Ημέρα της Εξιλέωσης) είναι η πιο ιερή ημέρα του χρόνου στον Ιουδαϊσμό.
Μεταξύ 17:21 και 17:24 «περίπου 80 βλήματα» εντοπίστηκαν στον εναέριο χώρο του Ισραήλ, που εκτοξεύτηκαν από τον Λίβανο, σύμφωνα με τον στρατό.
Το ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο 12, το οποίο είχε ήδη διακόψει την κανονική ροή προγράμματος λόγω του Γιομ Κιπούρ, επέστρεψε στο ενημερωτικό του πρόγραμμα για ένα έκτακτο ολιγόλεπτο δελτίο μεταδίδοντας την είδηση για την εκτόξευση των βλημάτων αυτών.
Διαβάστε επίσης:
Η μετενσάρκωση ενός παλιού κελαριού στη Μεσαριά της Σαντορίνης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η γκρίζα ζώνη της παραϊατρικής: 3 στους 10 ψάχνουν εναλλακτικές θεραπείες – Από τον κβαντικό βιοσυντονισμό στην πλύση εντέρου
- Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι στο ίδιο τραπέζι για το μεγάλο σχέδιο της EuroLeague
- Οι «σωματοφύλακες» του Αντώνη Σαμαρά, τα ονόματα που «κλειδώνουν» και τα πρόσωπα από την Κεντροαριστερά
- Premier League: Τα πιο… δύσοσμα γήπεδα και η πρωτιά του «Έμιρεϊτς»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.