ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας παραδέχθηκε σήμερα ότι το Ισραήλ δολοφόνησε τον ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, τον περασμένο Ιούλιο στην Τεχεράνη.
Παράλληλα, ο Ισραέλ Κατς απείλησε ευθέως την ηγεσία των υποστηριζόμενων από το Ιράν ανταρτών Χούθι στην Υεμένη – οι οποίοι απειλούν ότι θα συνεχίσουν τις επιθέσεις τους εναντίον του Ισραήλ – πως θα έχει την ίδια τύχη.
«Θα πλήξουμε στρατηγικές υποδομές των Χούθι και θα καρατομήσουμε την ηγεσία τους, όπως κάναμε με τον Χανίγια, τον Σινουάρ (σ.σ. της Χαμάς) και τον Νασράλα (σ.σ. της Χεζμπολάχ) σε Τεχεράνη, Γάζα και Λίβανο», είπε ο Κατς σε εκδήλωση στο ισραηλινό υπουργείο Άμυνας.
Αυτή είναι η πρώτη δημόσια παραδοχή ότι το Ισραήλ βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του Χανίγια στην πρωτεύουσα του Ιράν.
Διαβάστε επίσης
Πετρέλαιο: Με συνέχεια των απωλειών ξεκίνησε η εβδομάδα των Χριστουγέννων
Σε ειδικές φυλακές για οικονομικά εγκλήματα μετατρέπεται το Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορίνθου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διπλή τραγωδία στα Πατήσια: Νεκρή γυναίκα που γέννησε στο διαμέρισμά της – Νεκρό και το νεογνό
- Η Metlen στον δείκτη FTSE 100 – Ευάγγελος Μυτιληναίος: «Αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη των διεθνών επενδυτών στο όραμά μας»
- Ευρωαγορές: Επιστροφή στα κέρδη για DAX μετά το sell-off της Τρίτης – Άλμα 6% για τη Watches of Switzerland
- Επίσκεψη της ηγεσίας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην Prisma Electronics στην Αλεξανδρούπολη.
