ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πτωτικά κινήθηκαν τη Δευτέρα τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του πετρελαίου, επεκτείνοντας την πτώση της περασμένης εβδομάδας καθώς το δολάριο συνέχισε να αυξάνεται και οι ανησυχίες για τις προοπτικές της ζήτησης από την Κίνα επανήλθαν.
Το West Texas Intermediate για παράδοση Φεβρουαρίου υποχώρησε κατά 22 σεντς, ή 0,3%, φθάνοντας στα 69,24 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.
Το Brent Φεβρουαρίου διαμορφώθηκε στα 72,63 δολάρια το βαρέλι στο ICE Futures Europe, μειωμένα κατά 31 σεντς ή 0,4%.
Το αργό πετρέλαιο υποχώρησε την περασμένη εβδομάδα, με το WTI να χάνει 1,9% και το Brent να υποχωρεί κατά 2,1%.
Διαβάστε επίσης
Γερμανία: Τι δείχνει η πρώτη δημοσκόπηση μετά την επίθεση στο Μαγδεμβούργο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Φρένο» από την Κομισιόν στο ETS: Παρατείνονται οι εκπομπές άνθρακα έως τη δεκαετία του 2040 – «Ανάσα» στη βιομηχανία
- Πύργος: 65χρονος πέθανε αφότου νεαρός τον κλώτσησε στο κεφάλι μετά από λογομαχία
- Παύλος Ξηραδάκης: Προβληματίζει η θέση του υπουργείου Ναυτιλίας για το θέμα των ρυμουλκήσεων
- Κομισιόν: Πρόοδος της Ελλάδας σε όλες τις συστάσεις για το κράτος δικαίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.