ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ηγέτης της Χαμάς, ο Ισμαήλ Χανίγια, δήλωσε απόψε ότι η δολοφονία του δεύτερου στην ιεραρχία του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Σάλεχ αλ Αρούρι από ισραηλινό πλήγμα στη Βηρυτό συνιστά «τρομοκρατική ενέργεια», παραβίαση της κυριαρχίας του Λιβάνου και κλιμάκωση των εχθρικών ενεργειών του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων.
Οι δυνάμεις κατοχής δεν θα επιτύχουν στην προσπάθειά τους να κάμψουν την αντίσταση του παλαιστινιακού λαού, διεμήνυσε ο Ισμαήλ Χανίγια, θρηνώντας την απώλεια του αντιπροέδρου του πολιτικού γραφείου της Χαμάς και δύο διοικητών των Ταξιαρχιών Εζεντίν αλ Κάσαμ, του στρατιωτικού βραχίονα του κινήματος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ο πρωθυπουργός της Παλαιστινιακής Αρχής καταδικάζει τη δολοφονία του υπαρχηγού της Χαμάς
Ιράν: Η δολοφονία του υπαρχηγού της Χαμάς θα πυροδοτήσει μεγαλύτερη αντίσταση κατά του Ισράηλ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρήτη: Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην περιοχή Χώνος στη Σητεία
- Τζόρτζια Μελόνι: Προανήγγειλε ανώτατο όριο ξένων μαθητών στις σχολικές τάξεις στην Ιταλία
- Τραμπ: Η Αψίδα του Θριάμβου που σχεδιάζει θα μετατραπεί σε στρατιωτικό συγκρότημα με drones και ελεύθερους σκοπευτές
- Ιράν: Ενημερώθηκε πως οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να επαναλάβουν τις επιχειρήσεις εναντίον της χώρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.