ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος του κοινοβουλίου του Ιράν Μοχαμάντ Μπακέρ Καλιμπάφ προειδοποίησε σήμερα τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ότι οποιαδήποτε παρέμβαση των ΗΠΑ στη χώρα θα ωθήσει την Τεχεράνη να απαντήσει πλήττοντας το Ισραήλ και τις αμερικανικές βάσεις στην περιοχή.
Στο μεταξύ σε 116 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στο Ιράν που διαρκούν πλέον 15 ημέρες, σύμφωνα με την οργάνωση Hrana που έχει την έδρα της στις ΗΠΑ.
Παράλληλα η πρόσβαση στο διαδίκτυο στη χώρα έχει διακοπεί από την Πέμπτη και συνεχίζεται για περισσότερες από 60 ώρες, όπως ανέφερε στο Χ η μη κυβερνητική οργάνωση εποπτείας της κυβερνοασφάλειας Netblocks.
Η ΜΚΟ εκτίμησε ότι «αυτό το μέτρο λογοκρισίας αποτελεί άμεση απειλή για την ασφάλεια και την ευημερία των Ιρανών».
Διαβάστε επίσης
Χρηματιστήριο: Χρυσή πενταετία με κέρδη 162,14% – Οι πρωταγωνιστές της ανόδου
Πυρκαγιά σε χώρο επιχείρησης στο Κορωπί
Χειμερινές εκπτώσεις: Ξεκινούν τη Δευτέρα με προσδοκίες για τζίρο που θα ξεπεράσει τα 6 δισ. ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εμανουέλ Μακρόν: Στην Αθήνα τέλη Απριλίου για την ανανέωση της ελληνογαλλικής αμυντικής συμφωνίας
- Ευάγγελος Μυτιληναίος: Να προχωρήσει χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση η Industrial Accelerator Act
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην παρουσίαση του «ΔΕΗ Tour of Hellas 2026»
- Μαρινάκης: .«Τα κυριαρχικά δικαιώματα δεν χάνονται μέσω συμφωνιών με ιδιωτικές εταιρείες ούτε υπάρχει τέτοια διατύπωση με τη Chevron»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.