ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Χαμάς «απώλεσε τον έλεγχο στη Γάζα» και οι μαχητές της «φεύγουν προς τα νότια» υποστήριξε απόψε ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Γιοάβ Γκάλαντ, καθώς ο πόλεμος με το ισλαμιστικό παλαιστινιακό κίνημα βρίσκεται στην πέμπτη εβδομάδα του.
Άμαχοι «λεηλατούν τις βάσεις της Χαμάς» και «δεν πιστεύουν πια την κυβέρνηση (σ.σ. της Χαμάς)» που ελέγχει τον παλαιστινιακό θύλακα ο οποίος σφυροκοπείται αδιάκοπα από το Ισραήλ, διαβεβαίωσε ο υπουργός σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμά του που μεταδόθηκε από πολλά τηλεοπτικά κανάλια.
Διαβάστε επίσης:
Νετανιάχου στους στρατιώτες: Αυτός είναι ένας πόλεμος μέχρι τέλους
Πειραιάς: Δείτε πώς θα είναι το νέο Δικαστικό Μέγαρο
Ανάλυση Politico: Ο Κασσελάκης, τα Cartier, ο πόλεμος στην ΚΕ και ο κατακερματισμός του ΣΥΡΙΖΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπαχρέιν: Αίτημα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για έγκριση χρήσης βίας για να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ
- Κύπρος: Το HMS Dragon εντάσσεται στην αεράμυνα του νησιού
- Premia: Στις 31 Μαρτίου η δημόσια προσφορά για το ομόλογο των 150 εκ. ευρώ – Πού θα αξιοποιηθούν τα χρήματα
- Συντριβή C-130 στην Κολομβία: Πάνω από 70 από τους επιβαίνοντες κατάφεραν να διασωθούν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.