ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Προσβλητικές δηλώσεις δεν έχουν θέση σε διεθνές περιβάλλον», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Κρίστιαν Βάγκνερ, ερωτώμενος σχετικά με τον χαρακτηρισμό «αρουραίος των υπονόμων» που χρησιμοποίησε ο αντιπρόεδρος του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου και ηγετικό στέλεχος του Κόμματος των Φιλελευθέρων (FDP) Βόλφγκανγκ Κουμπίκι για τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν.
Ο κ. Βάγκνερ τόνισε ότι το υπουργείο δεν σχολιάζει δηλώσεις μελών του κοινοβουλίου, ωστόσο επισήμανε ότι στις διακρατικές σχέσεις η συμπεριφορά απέναντι σε εκπροσώπους άλλων κρατών πρέπει να γίνεται με σεβασμό. «Το ίδιο περιμένουμε κι εμείς από τους άλλους», πρόσθεσε. «Σε αυτό το πλαίσιο προσβλητικές δηλώσεις δεν έχουν θέση στο διεθνές περιβάλλον ή στην επικοινωνία μας», κατέληξε ο κ. Βάγκνερ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Nord Stream: Με δύτες ή drones τα επικρατέστερα σενάρια του «σαμποτάζ»
Σερβία: Δεν αναγνωρίζει τα δημοψηφίσματα στις υπό ρωσικής κατοχής ουκρανικές περιοχές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ψηφιακή ασπίδα για τους ανήλικους: Η Ελλάδα, για πρώτη φορά, υλοποιεί την επαλήθευση ηλικίας μέσω του Gov.gr Wallet και του Kids Wallet
- Πετρέλαιο και φυσικό αέριο: Τα σενάρια της ΕΚΤ, διεθνών τραπεζών και οίκων αξιολόγησης για την πορεία των τιμών
- Ντόναλντ Τραμπ: Προσωρινή άρση κυρώσεων στο ιρανικό πετρέλαιο για να ρίξει τις τιμές
- Γιατί διαφωνούν J.P. Morgan και Deutsche Bank για τη μετοχή του ΟΤΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.