ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι τοπικές αρχές επιβολής του νόμου έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα το όνομα του λευκού ένοπλου που πυροβόλησε και σκότωσε τρεις Αφροαμερικανούς σε ένα κατάστημα Dollar General στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, χθες, Σάββατο, αναγνωρίζοντας τον ένοπλο ως τον ως Ράιαν Κρίστοφερ Πάλμετερ, 21 ετών.
Οι αρχές δήλωσαν ότι το περιστατικό με τους πυροβολισμούς είχε ρατσιστικό κίνητρο, λέγοντας ότι ο νεαρός άνδρας είχε συντάξει “πολλά μανιφέστα” για τα μέσα ενημέρωσης, τους γονείς του και τις αρχές επιβολής του νόμου που περιέγραφαν λεπτομερώς το μίσος του για τους μαύρους.
Ο ύποπτος δεν είχε ποινικό μητρώο και είχε αγοράσει νόμιμα τα όπλα που χρησιμοποίησε για τους πυροβολισμούς, δήλωσε ο σερίφης του Τζάκσονβιλ Τ.Κ. Γουότερς σήμερα σε συνέντευξη Τύπου.
“Δεν υπήρχε ποινικό μητρώο, τίποτα”, δήλωσε, προσθέτοντας ότι το μόνο που υπήρχε στο αρχείο ήταν μια κλήση για ενδοοικογενειακή βία με τον αδελφό του. “Δεν υπήρχε καμιά προειδοποιητική ένδειξη”, τόνισε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Η υπουργός Εμπορίου Τζίνα Ραϊμόντο αρχίζει την επίσκεψή της στην Κίνα
F1 Ολλανδία: Ο Φερστάπεν δε χάνει με τίποτα!
Αναδεικνύεται το σπουδαίο βυζαντινό κάστρο του Διδυμοτείχου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σαουδική Αραβία: Επένδυση 2 δισ. δολαρίων σε δύο μεγάλα ηλιακά πάρκα στην Τουρκία
- Μακρόν: Σε εξέλιξη τεχνικές συνομιλίες με τη Ρωσία, ανοικτό το ενδεχόμενο διαλόγου με Πούτιν
- Λευκός Οίκος: Οι συνομιλίες με το Ιράν θα διεξαχθούν όπως είναι προγραμματισμένο
- Alpha Bank: Υψηλή η συμμετοχή θεσμικών και funds στο senior ομόλογο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.