ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε σήμερα τη φυλάκιση του δημάρχου του Σικάγο Μπράντον Τζόνσον και του κυβερνήτη του Ιλινόι Τζι Μπι Πρίτσκερ, κατηγορώντας τους δύο Δημοκρατικούς ότι απέτυχαν να προστατεύουν τους υπαλλήλους της ομοσπονδιακής υπηρεσίας μετανάστευσης (ICE) χωρίς να παρουσιάσει κανένα αποδεικτικό στοιχείο.
Τα σχόλια του Τραμπ, που δημοσιεύτηκαν στη δική του πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσής, έρχονται, καθώς ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος διέταξε την αποστολή στρατευμάτων της Εθνοφρουράς στο Σικάγο, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη των ΗΠΑ, παρά τις αντιρρήσεις τοπικών και πολιτειακών αξιωματούχων.
«Ο Δήμαρχος του Σικάγο πρέπει να φυλακιστεί επειδή απέτυχε να προστατεύσει τα μέλη της ICE! Ο κυβερνήτης Πρίτζκερ επίσης! Έγραψε ο Τραμπ, αναφερόμενος στο προσωπικό της Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων των ΗΠΑ (ICE- Immigration and Customs Enforcement)».
Οι εκπρόσωποι των Τζόνσον και Πρίτσκερ δεν έγινε δυνατόν να βρεθούν άμεσα για να σχολιάσουν τις δηλώσεις το Αμερικανού προέδρου.
Διαβάστε επίσης:
Σίσι: Προσκαλεί τον Τραμπ να παρευρεθεί στην «υπογραφή της πιθανής συμφωνίας για τη Γάζα»
Riginos Yachts: Εντυπωσιακή πρεμιέρα του Highfield ADV7 στην Ελλάδα στο 5ο Olympic Yacht Show
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παρί Σεν Ζερμέν: Το… deal του αιώνα για το «Παρκ ντε Πρενς»! Ο ρόλος του Αλ Κελαϊφί και η πολιτική στροφή
- Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε ανάρτηση που συνδέει τον Λευκό Οίκο με ένα από τα μεγαλύτερα crypto καζίνο παγκοσμίως
- Το σχέδιο Μητσοτάκη μέχρι τις εκλογές και η Συνταγματική Αναθεώρηση
- Εθνική Ασφαλιστική: Πουλάει πέντε ακίνητα αξίας €44 εκατ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.