ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ΗΠΑ δεν σχεδιάζουν να ανακοινώσουν σήμερα καμία νέα πολιτική για την Ουκρανία και τη χρήση πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς, δήλωσε ο εκπρόσωπος Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Τζον Κίρμπι Λευκός Οίκος.
«Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη γνώμη μας σχετικά με την παροχή δυνατοτήτων επίθεσης μεγάλης εμβέλειας για την Ουκρανία για χρήση εντός της Ρωσίας», ανέφερε σε δημοσιογράφους ο Κίρμπι.
«Δεν θα περίμενα καμία σημαντική ανακοίνωση αναφορικά με αυτό», μετά τις συζητήσεις μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και του Βρετανού πρωθυπουργού Κιρ Στάρμερ αργότερα σήμερα, είπε ο Κίρμπι.
Διαβάστε επίσης:
Κλουκίνας -Λάππας: Ξεκινούν οι διαδικασίες για την απορρόφηση της Intracom Properties
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πασινιάν: Έως το 2028 η υποψηφιότητα της Αρμενίας για ένταξη στην ΕΕ
- Ισραήλ: Κοντά σε κυβέρνηση υπό τον Άιζενκοτ – Ανοίγει ο δρόμος για συνεργασία με τους υπερορθόδοξους
- Πολωνία: Στους 700 τόνους έφτασαν τα αποθέματα χρυσού της κεντρικής τράπεζας
- Μελάνια Τραμπ: Ζητάει διαρκή κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.