ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ακύρωση του δικαιώματος στην άμβλωση που αποφάσισε σήμερα το αμερικανικό Ανώτατο Δικαστήριο απαντά «στο θέλημα του Θεού», δήλωσε ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.
Ερωτηθείς από το κανάλι Fox News για τον δικό του ρόλο στην εξέλιξη αυτή, επειδή κατά τη θητεία του στον Λευκό Οίκο διόρισε τρεις δικαστές και έτσι έγειρε την πλειοψηφία του Ανωτάτου Δικαστηρίου στο συντηρητικό στρατόπεδο, ο Ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος απάντησε: «Είναι θέλημα Θεού».
Η απόφαση «ακολουθεί το Σύνταγμα» και «επαναφέρει τα πάντα σε πολιτειακό επίπεδο, όπως θα έπρεπε ανέκαθεν να ισχύει», πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι πρότεινε να συναντηθεί με τον Πούτιν στις ΗΠΑ
- Μαχμούντ Αμπάς: Ανακοίνωσε προεδρικές εκλογές στις αρχές του 2027 – Βουλευτικές από τον Νοέμβριο
- Ισραήλ: Ο πρωθυπουργός Νετανιάχου λέει πως ο πόλεμος εναντίον του Ιράν έσωσε το Ισραήλ από την απειλή «πυρηνικού ολέθρου»
- Λευκός Οίκος: Η συμφωνία με το Ιράν θα βάλει τέλος στην ενεργειακή κρίση – Τα «γκρίζα σημεία» για τα Στενά του Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.