ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν θα παραστεί στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, στις 20 Ιανουαρίου, η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, όπως ανακοίνωσε το γραφείο της.
«Ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έχει επιβεβαιώσει ότι θα παραστεί στις 60ές τελετές ορκωμοσίας. Η πρώην πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα δεν θα παραστεί στην επικείμενη ορκωμοσία», ανέφερε η ανακοίνωση, ωστόσο, δεν δόθηκε κανένας λόγος για την απουσία της.
Η Μισέλ Ομπάμα δεν παρέστη επίσης στην κηδεία του πρώην προέδρου Τζίμι Κάρτερ την περασμένη εβδομάδα. Ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Τζορτζ Μπους και η Λόρα Μπους και ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον ήταν παρόντες, όπως και ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η Τζιλ Μπάιντεν και ο εκλεγμένος πρόεδρος Τραμπ με την σύζυγό του Μελάνια.
Σύμφωνα με το NBC News, η Μισέλ Ομπάμα έχει παρευρεθεί σε κάθε ορκωμοσία από την ορκωμοσία του συζύγου της το 2009, συμπεριλαμβανομένης αυτής του Τραμπ όταν διαδέχθηκε τον Ομπάμα το 2017.
Διαβάστε επίσης
ΗΠΑ: O Ντόναλντ Tραμπ ανήγγειλε την ίδρυση της ERS για συλλογή δασμών από εισαγωγές
ΝΑΤΟ: Θα αναπτύξει πλοία και αεροσκάφη στη Βαλτική Θάλασσα μετά τις κοπές καλωδίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, hold or Sell: Άμεση ανάλυση για OPTIMA, ΑΡΑΙΓ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΟΤΕ
- Πάπας Λέων: Οι επιλογές του «Λατίνου Γιάνκη» που δείχνουν… στάση σε συντηρητική και κοσμική θητεία – Η σχέση του με τους Ρεμπουπλικανούς
- Αθηναϊκή Ριβιέρα: Οι κορυφαίοι ξένοι αγοραστές ανά περιοχή – Η ανθρωπογεωγραφία της ελιτ αγοράς ακινήτων
- Drewry: Μείωση για άλλη μία εβδομάδα των τιμών στη διακίνηση κοντέινερ
