ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ντέιβιντ Μπαρνεά «διευθυντής της Μοσάντ»: Συνάντηση με τον εμίρη του Κατάρ για εκεχειρία στη Γάζα και ομήρους
Οι αρχές στην Τουρκία έθεσαν υπό κράτηση 33 πρόσωπα ως ύποπτα για διενέργεια κατασκοπείας για λογαριασμό της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών Μοσάντ, μετέδωσε σήμερα το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, προσθέτοντας πως η αστυνομία καταζητεί άλλους 13 υπόπτους.
Το Anadolu μετέδωσε πως η αστυνομία πραγματοποίησε ταυτόχρονα επιδρομές σε 57 τοποθεσίες σε οκτώ επαρχίες στο πλαίσιο έρευνας που άρχισε από το γραφείο αντιτρομοκρατίας της εισαγγελίας της Κωνσταντινούπολης.
Χωρίς να επικαλείται πηγές, το πρακτορείο μετέδωσε ότι οι ύποπτοι πιστεύεται ότι είχαν στόχο να εντοπίσουν, να παρακολουθήσουν και να απαγάγουν ξένους υπηκόους που ζουν στην Τουρκία στο πλαίσιο επιχειρήσεων «διεθνούς κατασκοπείας».
Διαβάστε επίσης:
Ζελένσκι: Η Ρωσία να λογοδοτήσει για κάθε ζωή που πήρε
Ιαπωνία: Πυρκαγιά σε αεροπλάνο της Japan Airlines – Έξι αγνοούμενοι
Reuters για ρωσικό αέριο: Οι προμήθειες της Gazprom στην Ευρώπη μειώθηκαν κατά 55,6% το 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωπαϊκή Ένωση: Νέοι κανόνες ευνοούν υψηλότερες αποδόσεις για τους μικροεπενδυτές
- Τρόμος στους δρόμους: Tο 93% φοβάται την επικίνδυνη συμπεριφορά των άλλων – Μεγάλη έρευνα Ipsos
- Η Coca-Cola Τρία Έψιλον μοιράζει χαμόγελα και ζεστασιά αυτά τα Χριστούγεννα
- Τράπεζα Πειραιώς: Από 22 Δεκεμβρίου η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών μετά τη συγχώνευση με την Πειραιώς Holdings