ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Γιόαβ Γκάλαντ ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ ότι το Ισραήλ δεν θα σταματήσει τις ενέργειές του μετά τη δολοφονία του Ιμπραχίμ Ακίλ και ανώτερων διοικητών της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό.
«Η ακολουθία των ενεργειών μας στη νέα φάση θα συνεχιστεί μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος μας: η ασφαλής επιστροφή των κατοίκων του βόρειου Ισραήλ στα σπίτια τους», τόνισε ο Γκάλαντ με ανακοίνωσή του που αναρτήθηκε στο Χ.
Ο Ιμπραχίμ Ακίλ, επικεφαλής της δύναμης αλ-Ραντουάν, μιας επίλεκτης μονάδας του φιλοϊρανικού λιβανικού κινήματος, μαζί με σχεδόν 10 ανώτερους διοικητές της Χεζμπολάχ σκοτώθηκαν σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή σήμερα στη Βηρυτό, ανακοίνωσε νωρίτερα ο ισραηλινός στρατός.
Από την πλευρά του το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου ανακοίνωσε ότι 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε αυτήν την επιδρομή που προκάλεσε την κατάρρευση δύο κτιρίων σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία.
Ο αριθμός των νεκρών «ανέρχεται σε 12 και οι τραυματίες σε 66, εκ των οποίων οι εννέα σε κρίσιμη κατάσταση», τόνισε το υπουργείο.
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Η Βουλή ενέκρινε νομοσχέδιο για την αύξηση του επιπέδου ασφαλείας των υποψηφίων προέδρων
ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Συνέλευση των ομολογιούχων την 1η Οκτωβρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.