ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυβερνοεπίθεση δέχθηκε η Bundestag ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η επίσκεψη του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην πρόεδρο του σώματος Γιούλια Κλέκνερ.
Όπως μετέδωσε η BILD, σημειώθηκαν εκτεταμένες διακοπές στην λειτουργία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο. «Βιώνουμε μια μεγάλη διακοπή, από τις 14:30 (τοπική ώρα), η οποία συνεχίζεται», δήλωσε εκπρόσωπος της Bundestag στην εφημερίδα.
Διαβάστε επίσης
Ζελένσκι: Οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ δεν ήταν εύκολες, αλλά ήταν παραγωγικές
Σέφκοβιτς: Η Κίνα διευρύνει τη χορήγηση αδειών για σπάνιες γαίες
Ουκρανία: Χτύπημα σε ρωσικό υποβρύχιο στο Νοβοροσίσκ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόλεμος στο Ιράν: Ο Τραμπ ελπίζει ότι η σύρραξη «πλησιάζει στο τέλος» – «Θέλουν να κάνουν συμφωνία. Θα δούμε πώς θα πάει αυτό»
- Nissan: Επενδύει €198 εκατ. σε εργοστάσιο στη Βρετανία για το νέο υβριδικό Kicks
- Vernicos Yachts: Εξαγοράστηκε από τη Nomad Yachting – Τέλος εποχής για τον Γιώργο Βερνίκο
- Ορμουζ: Μόλις 3 εμπορικά πλοία πέρασαν την Τετάρτη και 17 σε μία εβδομάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.