ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας ανακοίνωσε σήμερα ότι «αποθαρρύνει έντονα» τους πολίτες να ταξιδεύουν στη Ρωσία λόγω των αυξανόμενων επιθέσεων με μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) σε τμήματα της χώρας τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής της Μόσχας.
Οι επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη μέχρι στιγμής έχουν προκαλέσει περιορισμένες υλικές ζημιές και το αμυντικό σύστημα γύρω από τη Μόσχα έχει σημαντικά επεκταθεί, αλλά οι επιθέσεις στο δημόσιο δίκτυο μεταφορών παραμένουν πιθανές, σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών.
Διαβάστε επίσης
Γαλλία: Απορρίπτει την κριτική της Ουάσινγκτον ότι υστερεί στις δαπάνες για την άμυνα
Γερμανία: Καταψηφίστηκε το νομοσχέδιο της CDU για την μετανάστευση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Γιατί η μετοχή κάνει ράλι και πού οφείλονται τα νέα υψηλά 25 ετών
- ΒΣ Καρούλιας: Πού ψάχνει έξτρα τζίρο και κέρδη ο Χρήστος Αργυρού
- Κομισιόν: Απόφαση σταθμός “απενεργοποιεί” το ETS2- Τι αλλάζει για τα ορυκτά καύσιμα και τον εξηλεκτρισμό
- Το απίστευτο τρολάρισμα στον Αλέξη από τον… Χάρι Πότερ, ποια είναι η Ζωή του Μαξίμου, ο Γιάνης και το Grexit και πως έφτασε η Νίκη στη… νίκη