ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας ανακοίνωσε σήμερα ότι «αποθαρρύνει έντονα» τους πολίτες να ταξιδεύουν στη Ρωσία λόγω των αυξανόμενων επιθέσεων με μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) σε τμήματα της χώρας τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής της Μόσχας.
Οι επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη μέχρι στιγμής έχουν προκαλέσει περιορισμένες υλικές ζημιές και το αμυντικό σύστημα γύρω από τη Μόσχα έχει σημαντικά επεκταθεί, αλλά οι επιθέσεις στο δημόσιο δίκτυο μεταφορών παραμένουν πιθανές, σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών.
Διαβάστε επίσης
Γαλλία: Απορρίπτει την κριτική της Ουάσινγκτον ότι υστερεί στις δαπάνες για την άμυνα
Γερμανία: Καταψηφίστηκε το νομοσχέδιο της CDU για την μετανάστευση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Intralot και τα μυστήρια της Intracom, τι συμβαίνει με την Βιοχάλκο, o Πιέρ «έκοψε» τον υπερ-Τειρεσία, γιατί λιποθύμησε ο Γιάννος ο Α’ και η αλησμόνητη περιπέτεια της Νιάρχου με την τζαμπατζού δημοσιογράφο
- Bentley Residences στο Μαϊάμι: καθορίζοντας νέους ορίζοντες για τις κατοικίες υψηλών προδιαγραφών
- Startups: Ποιες εταιρείες «σήκωσαν» τα περισσότερα κεφάλαια το πρώτο μισό του 2025
- Η Μέρκελ πίσω από τις γραμμές: Δεν φώναξε ποτέ — τα είπε όλα με υπονοούμενα
