ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στόλτενμπεργκ: Η Ελλάδα και η Τουρκία είναι δύο πολύτιμοι και σημαντικοί Σύμμαχοι, που συμβάλλουν στην κοινή άμυνα και ασφάλεια
Η επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στη Βόρεια Κορέα αύριο Τρίτη και την Τετάρτη θα είναι η απόδειξη της “εξάρτησης” της Ρωσίας από αυταρχικά καθεστώτα, δήλωσε σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.
“Αυτό δείχνει σε ποιο σημείο ο πρόεδρος Πούτιν και η Μόσχα εξαρτώνται πλέον από αυταρχικές χώρες σε όλον τον κόσμο. Οι πιο στενοί φίλοι τους και οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές τους στη ρωσική πολεμική προσπάθεια – τον επιθετικό πόλεμο – είναι η Βόρεια Κορέα, το Ιράν και η Κίνα”, δήλωσε ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ σε δημοσιογράφους υπογραμμίζοντας επίσης ότι “η Ρωσία παραβιάζει τώρα τις κυρώσεις” κατά της Βόρειας Κορέας.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Χάρκερ (FED Φιλαδέλφεια): Μια μείωση επιτοκίων το 2024 η καλύτερη επιλογή
Autohellas: Δωρεάν διάθεση 19.000 ιδίων μετοχών σε στελέχη
Ρεπορτάζ BBC για μετανάστες: Τι λέει εκτός κάμερας ο γιος του Μπαλτάκου για τις επαναπροωθήσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απίστευτο: H CAF ανέτρεψε το αποτέλεσμα του τελικού στο Κόπα Άφρικα – Νικητής το Μαρόκο, τιμωρήθηκε η Σενεγάλη
- Στάσσης, Σιάμισιης, Τζαννετάκης, Καρύδας (Bloomberg): Πώς διαμορφώνονται οι ενεργειακές ισορροπίες με την κρίση στη Μέση Ανατολή
- Στη Βουλή η δεύτερη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Ποιοι βουλευτές είναι στο φάκελο;
- Τηλεπικοινωνίες-Τεχνολογία: Επενδύσεις άνω των €1,3 δισ. το 2025
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.