Σε ένα θλιβερό μοτίβο που συνεχώς επαναλαμβάνεται το Ισραήλ εξαπέλυσε ξανά αεροπορική επιδρομή κατά σχολείου στη Γάζα.
Τουλάχιστον 10 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα από αεροπορικό βομβαρδισμό των Ισραηλινών κατά σχολείου που πρόσφερε καταφύγιο σε εκτοπισμένους στη συνοικία του Σείχη Ραντουάν στην πόλη της Γάζας, μετέδωσε το κυβερνητικό γραφείο των ΜΜΕ της Χαμάς.
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές της λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς
Κίνα: Κυβερνητικό σχέδιο 20 σημείων για την τόνωση της εγχώριας κατανάλωσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεραπετρίτης: Στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ – Οι κρίσιμες επαφές
- Τραμπ: Οι Χούθι δέχθηκαν να μην επιτεθούν στις ΗΠΑ – Σε «φάση λήψης αποφάσεων» για το Ιράν
- Πειραιάς: Η Ιστορική Κεντρική Αγορά περνά σε μια νέα εποχή – Εγκαινιάστηκε το νέο βιοκλιματικό στέγαστρο
- Πώς γίνεται η πώληση κατασχεμένου ακινήτου χωρίς πλειστηριασμό – Η πρώτη δικαστική απόφαση που εφαρμόζει την πολύπαθη διάταξη από το 2015
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.