ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα τέλη του 2023-αρχές του 2024 η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν αναμένεται να λάβει την απόφασή της για το εάν θα είναι «το πρόσωπο της Ευρώπης για ακόμη πέντε χρόνια», όπως απάντησε σε σχετική ερώτηση στο τηλεοπτικό δίκτυο France TV Bruxelles.
«Πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς να το αποφασίσω αυτό τώρα. Αλλά θεωρώ ότι προς το τέλος του χρόνου, αρχές του επόμενου έτους θα λάβω την απόφαση» τόνισε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.
Διαβάστε επίσης:
Τριαντόπουλος: Όλοι όσοι έχουν πληγεί θα λάβουν την προβλεπόμενη οικονομική ενίσχυση
ΣΥΡΙΖΑ: Μάθε πού ψηφίζεις για τις εκλογές ανάδειξης προέδρου στις 17 Σεπτεμβρίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Stress Test» στα δάνεια των ελληνικών τραπεζών: Η ΤτΕ ζητά ταξινόμηση., ανάλογα με το πόσο κινδυνεύουν από την κλιματική κρίση
- Intralot: Υπέρ των Ελλήνων η κατανομή των νέων μετοχών – Ποιοι έβαλαν το «φρέσκο χρήμα» στην ΑΜΚ
- Οταν ο Ζαμπέτας είπε στον Ωνάση: «Γειά σου Τέλη μπατίρη» και ο Ελληνας κροίσος τον αποκάλεσε «Προλετάριο»
- Μόδα: Η Nike ανακάμπτει, το Selfridges σημειώνει απώλειες ξανά και πλέον θα αγοράζουμε απευθείας από το ChatGPT
