ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα ενημερώσει αύριο τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναφορικά με τα σχέδια ενίσχυσης της ευρωπαϊκής αμυντικής βιομηχανίας, αλλά και τις αμυντικές ικανότητες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με μία σημερινή δήλωσή της.
“Αύριο, θα ενημερώσω τα κράτη-μέλη μέσω μιας επιστολής για το σχέδιο επανεξοπλισμού της Ευρώπης” δήλωσε η ίδια στους δημοσιογράφους.
“Χρειαζόμαστε αναμφίβολα μία μαζική αύξηση (δαπανών) στην άμυνα. Επιθυμούμε διαρκή ειρήνη, αλλά η διαρκής ειρήνη μπορεί μόνο να οικοδομηθεί στην (αμυντική) ισχύ και η (αμυντική) ισχύς αρχίζει με την ισχυροποίησή μας”, εξήγησε η ίδια.
Διαβάστε επίσης
Φρίντριχ Μερτς: Η δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ Τραμπ – Ζελένσκι ήταν μία «κατασκευασμένη κλιμάκωση»
Τρόμος στο Μανχάιμ της Γερμανίας: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κόσμο – 2 νεκροί και 25 τραυματίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- GSK: Κέρδη τριμήνου καλύτερα των εκτιμήσεων – Στήριγμα τα φάρμακα για HIV και άσθμα
- Γεωργιάδης: Σε δημόσια διαβούλευση τις επόμενες ημέρες το νομοσχέδιο για το Ταμείο Καινοτομίας
- Ίδρυμα Ευγενίδου – Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών: Κοινό όραμα για την επιστήμη, τη γνώση και την κοινωνική ανθεκτικότητα
- Novo Nordisk: Βουτιά της μετοχής έως 20% μετά την προειδοποίηση για πτώση των πωλήσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.