ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν διέπραξε «τεράστια στρατηγική γκάφα» εξαπολύοντας τον πόλεμο στην Ουκρανία, καθώς η Φινλανδία και η Σουηδία οδεύουν να ενταχθούν στο NATO το καλοκαίρι, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας The Times, που επικαλείται αμερικανούς αξιωματούχους χωρίς να τους κατονομάζει.
Οι αξιωματούχοι των ΗΠΑ τόνισαν στη βρετανική εφημερίδα ότι η ένταξη των δύο σκανδιναβικών χωρών στη συμμαχία ήταν «το θέμα συζήτησης» και «πολλών συναντήσεων» μεταξύ υπουργών Εξωτερικών χωρών του Οργανισμού του Συμφώνου του Βόρειου Ατλαντικού την περασμένη εβδομάδα, στην οποία πήραν μέρος Στοκχόλμη και Ελσίνκι, κατά τους Τάιμς.
Διαβάστε επίσης
Ουκρανία: Η σύγκρουση πολιτισμών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλίς Βάιντελ (AfD): Ο Φρίντριχ Μερτς πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της ήττας του CDU
- Κασκάρι (FED Μινεάπολις): Ο πληθωρισμός έχει εξαπλωθεί σε όλους τους τομείς της αμερικανικής οικονομίας
- Το Λονδίνο συγχαίρει την Κοπεγχάγη για τη συμφωνία για τη Γροιλανδία
- Ρωσία: Η Μόσχα θα εντείνει τις επιθέσεις της κατά του Κιέβου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.