ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απειλή για τοποθέτηση βόμβας ανάγκασε τις αρχές ασφαλείας να δώσουν εντολή εκκένωσης σε ένα από τα κτίρια των κεντρικών εγκαταστάσεων της Facebook Inc στη Σίλικον Βάλεϊ, κοντά στο Σαν Φρανσίσκο. Ωστόσο, έπειτα από την εξονυχιστική έρευνα που έκαναν πυροτεχνουργοί και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά στο κτίριο, οι Αρχές ενημέρωσαν πως δεν βρέθηκαν εκρηκτικά.
Η γενική αστυνομική διεύθυνση της Νέας Υόρκης ήταν εκείνη που έλαβε ανώνυμη πληροφορία περί τοποθέτησης βόμβας στις εγκαταστάσεις της Facebook στο Μένλο Παρκ, στην Καλιφόρνια. Ειδοποίησε τις τοπικές αρχές περί τις 16:30, ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μένλο Παρκ.
Τόσο η εταιρεία όσο και η αστυνομία διαβεβαίωσαν ότι οι πάντες είναι ασφαλείς.
Μια ακόμη εταιρεία που εδρεύει στη Σίλικον Βάλεϊ και αντιμετώπισε απειλή για την ασφάλεια του προσωπικού της πρόσφατα ήταν η YouTube. Τον Απρίλιο, γυναίκα άνοιξε πυρ μέσα στα κεντρικά γραφεία της στο Σαν Φρανσίσκο, τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους πριν αυτοκτονήσει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επέστρεψε ο εφιάλτης στη Γαλλία: 3 νεκροί από τρομοκρατική επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Ετοιμάζει νομοσχέδιο για την έξοδο της χώρας από τη Συνθήκη για τη Μη Διάδοση των Πυρηνικών Όπλων
- Alpha Finance: Ξεκινά Κάλυψη της Profile Software με τιμή στόχο τα €8,20 – Σύσταση «Αγοράς»
- Κυρανάκης: Οι οδηγοί ταξί πρέπει να υποχωρήσουν στο ζήτημα των λεωφορειολωρίδων
- Εύβοια: Φωτιά κοντά σε εργοστάσιο στο χωριό Μηλάκι – Δυσχεραίνουν την πρόσβαση οι καιρικές συνθήκες και η τοποθεσία
