ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο στόχαστρο του γαλλικού σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo μπαίνει ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.
Το περιοδικό παίρνει θέση στην κόντρα του Τούρκου προέδρου με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και ετοιμάζει ένα εξώφυλλο που σίγουρα θα προκαλέσει την οργή του Τούρκου προέδρου και έντονες αντιδράσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το περιοδικό έχει αναρτήσει στο λογαριασμό του στο Twitter το σκίτσο το οποίο ήδη προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις από Τούρκους χρήστες.

https://twitter.com/Charlie_Hebdo_/status/1321134572105572352?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1321134572105572352%7Ctwgr%5Eshare_3%2Ccontainerclick_1&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.capital.gr%2Fdiethni%2F3491013%2Fsto-stoxastro-tou-charlie-hebdo-o-erntogan
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.