ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έστω και με καθυστέρηση ολίγων ημερών, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις για επιτυχία τους στις αμερικανικές εκλογές.
Στο μήνυμά του ο Ερντογάν αναφέρεται στην «αποφασιστικότητα της Αγκυρας να συνεργαστεί στενά με την αμερικανική κυβέρνηση», συμπληρώνοντας πως «μια ισχυρή συνεργασία και συμμαχία μεταξύ των δυο χωρών θα συνεχίσει να συμβάλλει στην παγκόσμια ειρήνη».
Υπενθυμίζεται ότι μόλις χθες ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) δήλωσε πως η Αγκυρα αναμένει τα επίσημα αποτελέσματα στην άλλη όχθη του Ατλαντικού προτού προχωρήσει σε σχολιασμό της νίκης Μπάιντεν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O αχρείαστος πόλεμος Δένδια-Δούκα, η δραματική σύσκεψη στο Μαξίμου, τα fake για την Κίμπερλι και η ελληνική σημαία σε τουρκικά λιμάνια
- Robin Energy (Πέτρος Παναγιωτίδης): Θα συγκεντρώσει 7 εκατ. δολάρια δίδοντας μετοχές προς 1,07 δολάρια
- Ελληνικό: Ανάμεσα σε ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΕΚΤΕΡ και ΕΡΕΤΒΟ η «μάχη» για τις κατοικίες του Park Rise
- Χρηματιστήριο: Τι κρύβει ο Νοέμβριος για Στάσση, Παπαλεξόπουλο, Μυλωνά και Κόκκαλη