ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και δήλωσε ότι οι διπλωματικές πρωτοβουλίες θα πρέπει να αποκτήσουν δυναμική για την επίτευξη δίκαιης και διαρκούς ειρήνης στον πόλεμο στην Ουκρανία, όπως ανέφερε το γραφείο του Ερντογάν.
Παράλληλα, ο Ερντογάν ανέφερε ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να εργάζεται για την ειρήνη.
Ο Ερντογάν τόνισε, ακόμα, ότι οι διμερείς σχέσεις και τα περιφερειακά και παγκόσμια ζητήματα, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών της Τουρκίας για την επίτευξη εκεχειρίας στη Γάζα, συζητήθηκαν επίσης στη διάρκεια της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας.
Διαβάστε επίσης:
Βανς για 7η Οκτωβρίου: Θυμόμαστε όσους δολοφονήθηκαν βάναυσα από τη Χαμάς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Πολίτης, ο εμβληματικός «Γιάγκος Δράκος» της «Λάμψης»
- Ένα μίλι μακριά, στη Μινεάπολη
- Τα πρόστιμα 7.000 ευρώ στους αγρότες, τα 10 κεράκια του ΚΜ, η κυριαρχία Ζαχαράκη, το ΚΑΡΠΑ της Νίκης και το σκάνδαλο στην Κύπρο
- Απ. Βακάκης: Μερισματικό bonus 67 εκατ. στους μετόχους της Jumbo και… βολές για τα αγροτικά μπλόκα και το πολιτικό σύστημα