ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε σήμερα σε εκδήλωση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (MIT) της χώρας του και δήλωσε την ετοιμότητα της Τουρκίας «να προστατεύσουμε τη Γαλάζια Πατρίδα από το Αιγαίο μέχρι τη Μεσόγειο και την Ανατολική Μεσόγειο».
«Δεν συμπεριφερόμαστε όπως παλιά, σκεπτόμενοι τι λένε οι άλλοι. Καθορίζουμε τις πολιτικές μας γύρω από την Τουρκία. Προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό ανεξάρτητα από το τι λέει κάποιος.
Υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα της χώρας μας τόσο διπλωματικά όσο και στρατιωτικά. Οι δραστηριότητές μας είναι ένα παράδειγμα αυτού. Η απελευθέρωση του Καραμπάχ με τους αδελφούς μας από το Αζερμπαϊτζάν είναι ένα από αυτά» είπε αρχικά ο Ερντογάν
«Η θέλησή μας να προστατεύσουμε τη Γαλάζια Πατρίδα από το Αιγαίο μέχρι τη Μεσόγειο και την Ανατολική Μεσόγειο είναι ένα από αυτά. Τα επιτεύγματα της χώρας μας δεν ήταν τυχαία.
Ο στρατός μας και οι εξωτερικές υποθέσεις, ειδικά η MIT, έχουν πολύ σκληρή δουλειά και προσπάθεια» πρόσθεσε, στη διάρκεια της ομιλίας του.
Διαβάστε επίσης:
Ζελένσκι: Οι δισταγμοί της Δύσης ενθαρρύνουν τον Πούτιν
Ο Τραμπ προειδοποιεί για κίνδυνο «χάους» στη χώρα αν συνεχιστούν οι εις βάρος του διώξεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Quest: EBITDA 100 εκατομμυρίων και επέκταση στις λευκές συσκευές το πλάνο Φέσσα
- Ιωάννινα – Κακαβιά: Προχωρούν οι μελέτες για τον αυτοκινητόδρομο – Πότε ξεκινάει τα έργα η ΑΒΑΞ
- Ελβετικό φράγκο: Το παρασκήνιο της ρύθμισης και το «κούρεμα» έως 25%
- Ο ανασχηματισμός στο Μαξίμου, το παρασκήνιο για το καλώδιο, η συγχώρεση του Δαμιανού, η πρόκληση των Τούρκων κι ένα hot πολιτικό quiz
