ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προέβη ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την Ελλάδα αλλά και για συμμαχικές χώρες της Δύσης χωρίς να τις κατονομάζει.
«Δεν θα αποδεχθούμε όσους υποστηρίζουν την Ελλάδα χωρίς κανένα όριο για να κάνει τις προβοκατόρικες ενέργειες της, που μας παρενοχλούν στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο», ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος.
Ο Ερντογάν συνέχισε την επιθετική ρητορική του σχολιάζοντας «Το είπα πριν από λίγο, είμαστε μαζί στο ΝΑΤΟ – ωραία ναι, όμως ενώ είμαστε μαζί στο ΝΑΤΟ και εξοπλίζεις τα νησιά της Ελλάδας με όπλα και αεροσκάφη. Εμείς ακόμη μέχρι και τώρα δεν καταφέραμε να επιλύσουμε το θέμα των F-16!. Δεν μπορέσαμε να το λύσουμε αφού έχουμε δώσει και χρήματα», υπαινισσόμενος τις ΗΠΑ.
Παράλληλα, με τις νέες του δηλώσεις επιτέθηκε και εναντίον της Ευρώπης λέγοντας ότι «Είναι δύσκολο να ονειρευτούμε ένα κοινό μέλλον με την Ευρώπη που κρυφά και φανερά στηρίζει τις τρομοκρατικές οργανώσεις που αντιμετωπίζει η Τουρκία, που προστατεύει και φιλοξενεί τους τρομοκράτες και σε κάθε θέμα που αφορά τη χώρα μας βρίσκεται απέναντι μας».
Και συνέχισε τον σχολιασμό του: «Δε θα ξεχάσουμε ότι ήμαστε μόνοι στον αγώνα μας κατά της τρομοκρατίας, που αφορά στην ενότητα της χώρας μας. Χιλιάδες νταλίκες γεμάτα όπλα, οπλικά συστήματα εστάλησαν στα νότια σύνορα μας προς τις τρομοκρατικές οργανώσεις και η χώρα που τα έστειλε είναι αυτή που είμαστε μαζί στο ΝΑΤΟ. Ναι, αλλά αφού είμαστε στο ΝΑΤΟ πώς στέλνεις στους τρομοκράτες τόσα όπλα, οπλικά συστήματα και οχήματα;»
«Στον αγώνα που δίνουμε εναντίον της τρομοκρατίας και των τρομοκρατών, κανένας δε θα μας ζητήσει τον λογαριασμό», υποστήριξε ο Τούρκος Πρόεδρος
Διαβάστε επίσης:
Συνάντηση Ερντογάν με τον πρόεδρο της Gazprom για τον «τουρκικό κόμβο φυσικού αερίου»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βλάσης Φρυσίρας: «Ο χρόνος ήταν απλόχερος απέναντί μου»
- Τιμές ρεύματος: Μεγάλες αυξήσεις στα μπλε τιμολόγια-Ποια είναι τα φθηνότερα μπλε
- Βύρων Βασιλειάδης: Ναυπηγεί 14 πλοία με την Venergy Maritime και υλοποιεί μεγάλη επένδυση στην Αίγυπτο με την Antipollution
- Ο Χορός των Ρόδων στο Μονακό, τα Μπαλέτα της Γενεύης για «καλό σκοπό», η Ελληνίδα «Μις Μαρπλ» και η «Απαγωγή», «η Ζωή μας Καλά» από την Αϊνόλα Τερζοπούλου, η Ευρώπη Ασφαλιστική για τους συνεργάτες της και Πάσχα στην Αθήνα;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.