ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όμοια με την ισχύ ατομικής βόμβας χαρακτήρισε την ισχύ των καταστροφικών σεισμών που χτύπησαν την Τουρκία ο πρόεδρος της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε πως πάνω από 2,2 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν φύγει από τις πληγείσες περιοχές, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια στη νότια Τουρκία είναι πλέον μη κατοικήσιμα.
Ο Ερντογάν υποστήριξε ότι «οποιαδήποτε χώρα θα αντιμετώπιζε τα ζητήματα που αντιμετωπίσαμε και εμείς σε μια τέτοια καταστροφή», ενώ υποσχέθηκε ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι να ανασυρθεί και ο τελευταίος εγκλωβισμένος στα χαλάσματα.
Ο Τούρκος πρόεδρος υποστήριξε πως το έργο των σωστικών συνεργείων βελτιώνεται μέρα με την ημέρα, ενώ έσπευσε να σημειώσει πως τα γκρεμισμένα κτίρια υπενθυμίζουν στην κυβέρνηση ότι είναι αναγκαίο να τηρούνται οι αυστηροί κανονισμοί δόμησης.
Διαβάστε επίσης
Σεισμός στην Τουρκία: Η συγκλονιστική εμπειρία των ανδρών της ΕΜΑΚ και του ΕΚΑΒ
Το «ευχαριστώ» της Hurriyet στους άνδρες της Ελληνικής ΕΜΑΚ
Σεισμός στην Τουρκία: Τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν ζωντανοί 198 ώρες μετά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Βράζουν» 30 CEOs φαρμακευτικών για το clawcack – Δημοσιεύουμε την επιστολή που απέστειλαν στον Άδωνι Γεωργιάδη
- 6 τρόποι για να καταλάβετε αν το κινητό σας έχει παραβιαστεί και τι να κάνετε στη συνέχεια
- Πώς διαβάζει το Μαξίμου τα «κόμματα» Τσίπρα και Καρυστιανού και τι φοβάται με τον Αντώνη Σαμαρά
- Πότε και ποιοι θα χτυπήσουν το σχολικό κουδούνι στο Ελληνικό