ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το σενάριο για πρόωρες εκλογές τον Οκτώβριο, γιατί αγωνιά το Μαξίμου, η μεθοδική Νίκη, γιατί ο Δένδιας πάει Βρετανία και πως ο Τραμπ στηρίζει Κύπρο
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα ότι οι προεδρικές και βουλευτικές εκλογές θα διεξαχθούν την 14η Μαΐου, τρεις μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό που έχει σκοτώσει περισσότερους από 45.000 ανθρώπους στην χώρα του.
«Η χώρα αυτή θα πράξει αυτό που πρέπει στις 14 Μαΐου Θεού θέλοντος», δήλωσε ο Ερντογάν σε ομιλία του προς τους βουλευτές του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP).
Καταγγέλλοντας τις φωνές που επέκριναν την διαχείριση της καταστροφής από την κυβέρνησή του, ο Ερντογάν δήλωσε: «Θα τους δώσουμε την απόφαση που αρμόζει στις 14 Μαΐου».
Διαβάστε επίσης:
Τραγωδία στα Τέμπη: Συλλυπητήριο τηλεφώνημα Τσαβούσογλου στον Δένδια
Σεισμός 4,8 Ρίχτερ στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Axios: Ο Τραμπ εξετάζει την κατάληψη του νησιού Χαργκ προκειμένου να αναγκάσει το Ιράν να ανοίξει το Στενό του Ορμούζ
- ΟΔΔΗΧ: Στις 24/3 η δημοπρασία των 6μηνων εντόκων γραμματίων αξίας 400 εκατ. ευρώ
- Το Inverted House των TIMM μετατρέπει την αρχιτεκτονική σε περίφραξη
- Αρσένιο Ντομίνγκεζ: Η αδράνεια δεν αποτελεί επιλογή – Ο ΙΜΟ καταδικάζει τις επιθέσεις στο Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.