ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα ότι οι προεδρικές και βουλευτικές εκλογές θα διεξαχθούν την 14η Μαΐου, τρεις μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό που έχει σκοτώσει περισσότερους από 45.000 ανθρώπους στην χώρα του.
«Η χώρα αυτή θα πράξει αυτό που πρέπει στις 14 Μαΐου Θεού θέλοντος», δήλωσε ο Ερντογάν σε ομιλία του προς τους βουλευτές του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP).
Καταγγέλλοντας τις φωνές που επέκριναν την διαχείριση της καταστροφής από την κυβέρνησή του, ο Ερντογάν δήλωσε: «Θα τους δώσουμε την απόφαση που αρμόζει στις 14 Μαΐου».
Διαβάστε επίσης:
Τραγωδία στα Τέμπη: Συλλυπητήριο τηλεφώνημα Τσαβούσογλου στον Δένδια
Σεισμός 4,8 Ρίχτερ στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βοιωτία: Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην Αλυκή – Μήνυμα από το 112 για ετοιμότητα
- Γαλλία: Ανεπιθύμητα τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια στη Νίκαια – Επικεφαλής των κινητοποιήσεων ο Δήμαρχος
- Χρίστος Δήμας: Το Καστέλι θα είναι το πιο σύγχρονο αεροδρόμιο στην Ελλάδα
- Επίδομα θερινής άδειας: Τι θα πάρουν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, βάσει του νέου κατώτατου μισθού – Αναλυτικά τα ποσά
