ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ του Αζερμπαϊτζάν και της Αρμενίας θα συμβάλει στο άνοιγμα των συνοριακών διαβάσεων και στην ενεργοποίηση νέων δρόμων και σιδηροδρομικών συνδέσεων, δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους από το προεδρικό αεροπλάνο καθώς επέστρεφε από την Κίνα, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ και τον πρωθυπουργό της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν, ο Ερντογάν ανέφερε ότι οι δύο ηγέτες βρίσκονται “στην ίδια σελίδα” όσον αφορά την ειρήνη.
Οι δύο χώρες υπέγραψαν ειρηνευτική συμφωνία με τη μεσολάβηση των ΗΠΑ τον περασμένο μήνα.
Διαβάστε επίσης:
Ερντογάν προς ΗΠΑ: Αίτημα «επανεξέτασης» για τη χορήγηση βίζα στην παλαιστινιακή αντιπροσωπεία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τιτανικός: Σε δημοπρασία το σωσίβιο επιζήσασας 114 χρόνια μετά το ναυάγιο
- Αίγυπτος: Νέα «πόλη-μαμούθ» 27 δισ. δολαρίων στα περίχωρα του Καΐρου
- Φρουροί της Επανάστασης: Το Ορμούζ κλείνει τελείως από απόψε το βράδυ – ΟΙ ΗΠΑ παραβίασαν την εκεχειρία – «Δεν μπορούν να μας εκβιάσουν», λέει ο Τραμπ
- Λευκός Οίκος: Έκτακτη σύσκεψη Τραμπ για Ορμούζ και Ιράν, λέει το Axios
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.