ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά την επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ η Μόσχα κάλεσε σήμερα τις ΗΠΑ να «αποτιμήσουν» τις «πολιτικές τους που υποκινούν σε μίσος κατά πολιτικών αντιπάλων, χωρών και λαών», εκμεταλλευόμενη την απόπειρα κατά της ζωής του Ρεπουμπλικάνου προέδρου για να καταγγείλει την αμερικανική στήριξη στο Κίεβο.
Απευθυνόμενη «σε αυτούς στις ΗΠΑ που ψηφίζουν υπέρ της παροχής όπλων στον (Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ) Ζελένσκι», η Μαρία Ζαχάροβα εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών κατήγγειλε την αμερικανική υποστήριξη προς το Κίεβο, το οποίο κατηγόρησε ότι εξυφαίνει «απόπειρες κατά του Ρώσου προέδρου».
Εξάλλου εκτίμησε ότι οι ΗΠΑ, αντί να προσφέρουν οικονομική βοήθεια στην Ουκρανία, «θα μπορούσαν ίσως να χρησιμοποιήσουν καλύτερα αυτά τα χρήματα για να χρηματοδοτήσουν την αμερικανική αστυνομία και άλλες υπηρεσίες που είναι αρμόδιες για την επιβολή του νόμου και της τάξης στις ΗΠΑ».
Διαβάστε επίσης:
Τζο Μπάιντεν: Στο Λευκό Οίκο εκτάκτως μετά την απόπειρα κατά Τραμπ – Σύσκεψη με αξιωματούχους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κόσοβο: Οργή και επεισόδια στην Πρίστινα μετά την καταδίκη του Θάτσι και άλλων 3 ηγετών του UCK – «Ντροπή» λέει ο Έντι Ράμα
- Goldman Sachs και Nomura για πετρέλαιο: Αυτό κινεί τις αγορές όχι η Τεχνητή Νοημοσύνη – Πώς επιδρά στα ομόλογα
- Χρηματιστήριο: Άλμα 4% για την ΕΥΔΑΠ, ισχυρά κέρδη για Πειραιώς, ΔΑΑ και διυλιστήρια
- Υπόθεση Μαζωνάκη: Αυτοί είναι οι 5 έλεγχοι που έκανε η Επιτροπή Ελέγχου του ΙΣΑ στο ιατρείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.