ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ιράν ενεργοποίησε τα συστήματα αεράμυνας στην Τεχεράνη και γύρω από το στρατηγικής σημασίας λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς και σε άλλες πόλεις όπως την Ταμπρίζ και το Ισφαχάν, καθώς αναμένονται νέες ισραηλινές επιθέσεις, ανέφεραν ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης, καθώς εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δήλωσε λίγο νωρίτερα ότι “αυτή την ώρα, πλήττουμε το Ιράν”.
«Η αεράμυνα στο Μπαντάρ Αμπάς ενεργοποιήθηκε για την αντιμετώπιση μικρο-drones», μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, χωρίς να δώσει άμεσα περισσότερες λεπτομέρειες.
«Την τελευταία ώρα, 10 εχθρικά ισραηλινά αεροσκάφη καταρρίφθηκαν σε διάφορες περιοχές» της χώρας, μετέδωσε προηγουμένως η κρατική τηλεόραση.
Εντός των επόμενων λίγων ωρών το Ιράν θα εξαπολύσει ισχυρές και καταστροφικές επιθέσεις κατά του Ισραήλ, μετέδωσε κατά τις 21:10 ώρα Ελλάδας η ιρανική κρατική τηλεόραση.
Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δήλωσε λίγο νωρίτερα ότι οι ιρανικές επιθέσεις δεν τελείωσαν και ότι το Ιράν έχει οπλοστάσιο που μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στο Ισραήλ.
Ο εκπρόσωπος τόνισε οδηγίες για την ασφάλεια του κοινού, όπως το κλείσιμο σχολείων, θα παραμείνουν σε ισχύ ως τις 20:00 το βράδυ αύριο Κυριακή.
Διαβάστε επίσης:
Ιράν: Αναφορές για διακοπή της παραγωγής φυσικού αερίου σε τμήμα του κοιτάσματος South Pars
Γεραπετρίτης: Τηλεφωνική συνομιλία με τον Σαουδάραβα ΥΠΕΞ – «Bαθιά ανησυχία για το Μεσανατολικό»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παπασταύρου: Η Ελλάδα συνδιαμορφωτής του ενεργειακού χάρτη της περιοχής – Στην Αθήνα 4 υπουργοί των ΗΠΑ για την P-TEC
- Πράσινα τιμολόγια Νοεμβρίου: Το φθηνότερο από τη ΔΕΗ στα 13,9 λεπτά- Οι τιμές όλων των παρόχων
- Σκότωσαν με καλάσνικοφ τον Γιάννη Λάλα, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ
- Ρύθμιση δανείου και ευθύνη του εγγυητή: Πότε η τράπεζα μπορεί να στραφεί εναντίον του για ολόκληρο το χρέος