ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει το Συμβούλιο και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις πληροφορίες για επικείμενη επίσκεψη του προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στις Βρυξέλλες.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σε ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Ζελένσκι θα έρθει στις Βρυξέλλες για να παραστεί στο έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο (9-10 Φεβρουαρίου) και για να μιλήσει σε έκτακτη Σύνοδο της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου.
Ερωτηθείς αν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες, ο εκπρόσωπος του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Μπάρεντ Λιντς, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας τα εξής: «Το μόνο σχόλιο που μπορώ να κάνω είναι να επαναλάβω ότι υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση προς τον πρόεδρο Ζελένσκι να επισκεφθεί τις Βρυξέλλες. Δεν μπορώ να προσθέσω τίποτε άλλο».
Από την πλευρά του, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει την πληροφορία για «λόγους ασφαλείας».
Διαβάστε επίσης
Σεισμός – Τουρκία: Το «ευχαριστώ» στην Ελλάδα για την άμεση αποστολή βοήθειας
Φινλανδός υπ. Άμυνας: Είναι σημαντικό Φινλανδία και Σουηδία να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ ταυτόχρονα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Νέα πτώση μετά την εκτόξευση των αποδόσεων των κρατικών ομολόγων – Στην Nvidia οι ελπίδες της αγοράς
- Γιάννης Ψυχοπαίδης: Η ιστορία μιας ζωής στην τέχνη
- Πετρέλαιο: Νευρικότητα στις αγορές μετά τις νέες απειλές Τραμπ για πλήγματα στο Ιράν – Στα 111,4 δολάρια το Brent
- WSJ: Οι ΗΠΑ κατάσχεσαν τάνκερ που συνδέεται με το Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.