ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο πλευρό του ΟΗΕ, στις προσπάθειές του να διατηρήσει ζωντανή τη συμφωνία για τις εξαγωγές των ουκρανικών σιτηρών, τίθεται η Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά την απόφαση της Ρωσίας να αποσυρθεί από αυτή.
Όπως ανέφερε η Ναμπίλα Μασράλι, εκπρόσωπος για τις Εξωτερικές Υποθέσεις και την Πολιτική Ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η ΕΕ τονίζει ότι «όλα τα μέρη θα πρέπει να απόσχουν από οποιαδήποτε μονομερή δράση η οποία θα έθετε σε κίνδυνο την Πρωτοβουλία για τα Σιτηρά της Μαύρης Θάλασσας, η οποία είναι μία κομβικής ανθρωπιστικής σημασίας προσπάθεια η οποία έχει ξεκάθαρο θετικό αποτύπωμα για τις διατροφικές ανάγκες εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο».
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Αποκλείει τη σύναψη οποιασδήποτε συμφωνίας με τη Ρωσία όσο συνεχίζεται ο πόλεμος
OHE: Σε επαφές με τη Ρωσία για το ζήτημα της αποχώρησής της από τη συμφωνία για τα Ουκρανικά σιτηρά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη