Διεθνής πολιτική

Έχει ελεύθερο χρόνο ο Πούτιν; Κι αν ναι, τι κάνει; (pics)

  • NewsRoom
Πούτιν


Ο Βλαντίμιρ Πούτιν περνάει στα μέσα ενημέρωσης την εικόνα ενός αθλητικού και υγιούς ηγέτη, προβάλλεται ως δυναμικός, δραστήριος και ατρόμητος. Με φοβερές επιδόσεις σε όποιο άθλημα κι αν ασχοληθεί.

Το Κρεμλίνο προχώρησε ένα βήμα παραπέρα περιγράφοντας τι κάνει ο Ρώσος πρόεδρος στον ελεύθερο χρόνο του· γενικά δεν έχει αργίες, είναι απασχολημένος διαρκώς, αλλά όταν έχει ελεύθερο χρόνο βλέπει τους οικείους του και αθλείται, είναι η εικόνα που έδωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, για τις ενασχολήσεις του Ρώσου προέδρου κατά τον ελεύθερο χρόνο του.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, στις αργίες, εάν έχει ελεύθερο χρόνο, ασχολείται με την άθληση και συναντά τους οικείους του, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Νμτίτρι Πεσκόφ, όταν ερωτήθηκε για το πώς περνάει τον χρόνο του ο Ρώσος πρόεδρος τις αργίες.

Ο Πεσκόφ, ωστόσο, επισήμανε ότι «δεν έχει πλήρεις αργίες, επειδή διαβάζει εισηγήσεις των υπουργείων, δημιουργούνται ερωτήματα για τα οποία πρέπει να αποφασίσει ο ίδιος ο πρόεδρος».

Εκτός των άλλων, είπε ο Πεσκόφ, «η κυκλοφορία των εγγράφων επίσης δεν σταματάει, πολλές από τις πράξεις δεν μπορούν να τεθούν σε ισχύ χωρίς την υπογραφή του προέδρου, ενώ για να υπογράψει πράξεις που είναι ήδη έτοιμες συχνά χρειάζεται να συμβουλευθεί διάφορους επικεφαλής υπουργείων και θεσμικών οργάνων».

«Ως εκ τούτου δεν έχει πλήρεις αργίες, αλλά γενικά ο ίδιος, όπως όλοι, όταν εμφανίζεται μια τέτοια δυνατότητα, ξεκουράζεται, αθλείται και αυτό όπως γνωρίζετε είναι κάτι που κάνει συστηματικά», δήλωσε ο Πεσκόφ προσθέτοντας επίσης ότι «συναντάται με συγγενείς και οικείους».

Ορισμένες από τις εικόνες που έχει δώσει στη δημοσιότητα ο Ρώσος πρόεδρος «χτίζοντας» το προφίλ του.

Πούτιν Πούτιν Πούτιν


ΣΧΟΛΙΑ