ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης από Σόφια: Η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας και ο στρατηγικός διάδρομος ενέργειας
Απόψεις για τις τρέχουσες εξελίξεις και τις επιπτώσεις τους στην ευρύτερη περιοχή αντάλλαξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό του Κατάρ σε συνάντησή τους στην Ντόχα ενώ συζήτησαν και για τις διμερείς αμυντικές σχέσεις, όπως σημειώνει ο Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο Χ.
Συγκεκριμένα ο υπουργός αναφέρει:
«Συναντήθηκα στη Ντόχα με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Επικρατείας για τις Αμυντικές Υποθέσεις του Κατάρ Sheikh Saoud Bin Abdulrahman Al Thani @SaoudAlthani7.
Ανταλλάξαμε απόψεις για τις τρέχουσες εξελίξεις και τις επιπτώσεις τους στην ευρύτερη περιοχή. Επίσης, συζητήσαμε για τις διμερείς αμυντικές μας σχέσεις. Απηύθυνα πρόσκληση να επισκεφτεί την Ελλάδα, την οποία και αποδέχθηκε».
Διαβάστε επίσης:
BBC: Μπορεί η Κίνα να αναλάβει ρόλο ειρηνοποιού για τον πόλεμο στο Ιράν;
ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα επόμενα βήματα της Βουλής για τη νέα δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Πάνω από 1 δισ. ευρώ οι απλήρωτοι φόροι στο τέλος Δεκεμβρίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε φουλ ρυθμούς επιστρέφει η κυβέρνηση – Τα μηνύματα Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο
- Τι θα γίνει με τους Patriot, οι αποκαλύψεις του Πιέρρ, η συμμορία της μιζέριας, ο εφιάλτης των «50», τα… μήλα των πολιτικών, ο Αδωνις και η γαστρεντερίτιδα
- Τουρκία, οικονομία και η μεγάλη πολιτική τύφλωση
- Piraeus Securities για Jumbo: «Ασπίδα» απέναντι στην Temu – Στα 33 ευρώ η τιμή στόχος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.