ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, o Αντόνιο Παντσέρι στις ανακρίσεις του από τους βέλγους εισαγγελείς για το σκάνδαλο «Κατάρ- γκέιτ», «φέρεται να δήλωσε ότι κατέβαλε από 120 μέχρι 140 χιλιάδες ευρώ στον Βέλγο ευρωβουλευτή Μαρκ Ταραμπέλα, σε διάφορες δόσεις, την περίοδο κατά την οποία, στην ομάδα του, στο Ευρωκοινοβούλιο, ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση σχετικά με τη θέση που έπρεπε να ληφθεί για τον σεβασμό των δικαιωμάτων των εργαζομένων που απασχολούνταν στα έργα για το διεθνές Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου του Κατάρ». Η παραδοχή αυτή φέρεται να έγινε σε ανάκριση που πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου του 2022.
Η ιταλική εφημερίδα Il Sole 24 Ore, παράλληλα, προσθέτει ότι ο Παντσέρι «φέρεται να προέτρεψε τους εισαγγελείς να εξακριβώσουν και τη θέση του ευρωβουλευτή του ιταλικού κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος, Αντρέα Κοτσολίνο, αλλά χωρίς να αναφερθεί σε καταβολή χρημάτων».
Διαβάστε επίσης
Qatargate: Μνημόνιο με τις βελγικές αρχές υπέγραψε ο Αντόνιο Παντσέρι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Boeing: Πιθανές καθυστερήσεις στα νέα μοντέλα μετά από πρόβλημα στα 737 Max
- Μπιλ Γκέιτς: Ο Τραμπ κάνει λάθος που αντιτίθεται στις δικλίδες ασφαλείας για την AI – «Δεν αρκεί ένα kill switch»
- «Πνίγουν» το ιρακινό πετρέλαιο οι ναύλοι – Έως 20 δολάρια το βαρέλι το κόστος μεταφοράς
- Τα «γυρίζει» ο υπνοθεραπευτής και «δίνει» την Γάκα: Δεν ήξερα ότι είναι παράνομο το ιατρείο, άλλα εννοούσα στα μηνύματα (video)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.